Ser periodista

Ser periodista és una actitud davant de la vida. Implica viure amb el dubte, observar, analitzar i explicar la realitat a partir d’aquests paràmetres. Les persones que ens hi dediquem sabem com és d’important la informació. Hi ha qui diu “la informació dóna el poder”. Jo penso que la informació ens fa lliures. Lliures per a decidir, per a escollir, per a actuar, pensar i votar. D’aquí la necessitat de què tingui un paper clau en la nostra societat.

Si no valorem el paper del periodisme, no sabem què significa la democràcia. Estar informats és també un dret social. Com podem assabentar-nos sinó, del que passa al nostre voltant? Com podrem saber quan tanquen escoles bressols, quan fan retallades o què decideixen els que manen? I com podem ser crítics o defensar els nostres drets, si no estem informats? Debilitant la nostra professió toquen un punt feble de la dignitat i dels drets de tots.

Estic contenta de formar part de la plantilla de TV de l’Hospitalet. Orgullosa de formar encara part d’un equip amb qualitats humanes i professionals que no he trobat en altres mitjans. Satisfeta d’haver treballat en un mitjà de comunicació molt proper a la ciutadania i on els protagonistes són les persones.

Encara em costa de creure que s’hagi pres una decisió tan dràstica com el seu tancament. Per a mi, no té cap sentit. I em dol que no s’hagin trobat solucions per a economitzar pressupostos municipals per salvar la Ràdio i la Televisió de l’Hospitalet. La política social no passa per eliminar llocs de feina. La democràcia no passa per tancar mitjans. I la crisi no ha de servir d’excusa per tot.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s